betekenis van dromen
uitleg onderwerpen met beginletter x en y

Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van meer dan 1500 betekenissen van dromen. Om de uitleg van je dromen gericht te zoeken, klik hieronder op de beginletter van het onderwerp. Vind daarna de betekenis van je droom door via Cmd+F (Mac) of Ctrl+F (Windows) het onderwerp in te typen.

Heb je een specifieke droom die je in detail uitgelegd wilt krijgen, neem dan contact op met je verhaal (betalend: €15 per droomuitleg).

soorten dromen
Wil je weten welke verschillende dromen er bestaan en waarom je droomt, neem dan hier een kijkje.
soorten dromen
xylofoon
Zie je een xylofoon in je droom, dan verwezenlijk je je grootste ambitie en krijg je erkenning en eer.
yak
Droom je over een yak, dan staat dit voor je uniekheid en betrouwbaarheid. Het kan ook zijn dat je te veel praat. Misschien moet je eens minder praten en meer luisteren.
ontdek
Ontdek de betekenis van dromen in deze complete droom encyclopedie
of verras iemand met een smaakvolle cadeaubon
yoga
Doe je in je droom aan yoga, dan staat dit voor rust en beheersing van lichaam en geest. Je hebt een enorme zelf-discipline.
yoghurt
Komt er yoghurt in je droom voor, dan heb je een goede gezondheid en/of een betere financiële situatie.

© 2023 | Het is uitdrukkelijk verboden om de inhoud van deze dromenpagina geheel of gedeeltelijk te kopiëren, te bewerken, op te slaan of te verspreiden voor persoonlijke en/of commerciële doeleinden zonder vooraf verkregen schriftelijke en expliciete toestemming.

Heb je een specifieke droom die je in detail uitgelegd wilt krijgen, neem dan contact op met je verhaal (betalend: €15 per droomuitleg).

zin in gezonde chocolade of snacks

sla je voorraad op bij Vandeca