oorkaarsen

Oorkaarsentherapie is een zeer oude, krachtige natuurgeneeswijze die in spirituele ceremoniën werd gebruikt om mensen te verlichten en om hen te laten openstaan voor een hoger spiritueel niveau, maar ook om mensen te helen. Via levende bloedanalyses en kinesiologische testen werd aangetoond dat de cellen van het immuunsysteem veel actiever worden na een oorkaarsenbehandeling en dat ze de bloedcellen positief beïnvloeden, waardoor we beter en sneller herstellen. In combinatie met ademhalings- en loslaattechnieken wordt het positieve effect nog versterkt.

Oorkaarsen en lichaamskaarsen verbeteren de vrije stroom van levensenergie, omdat ze zorgen voor de energetische opvulling van de pijnappelklier en de nieren. Oorkaarsen behandelen dus het onevenwicht in je energetisch systeem. Ze zijn ook een welkome ondersteuning in spirituele en therapeutisch begeleiding, net omwille van hun kracht tot het creëren van verandering.

Oorkaarstherapie helpt doeltreffend bij gehoorstimulatie, neus-, keel-, frontale en paranasale irritaties ten gevolge van verkoudheid, oorsuizen en oortinteling, drukcompensatie in geval van hoofdpijn en migraines, heesheid, voorkomen van oorontstekingen, activeren van de lokale bloedcirculatie, het lymfesysteem en het metabolisme van de energiecirculatie, hyperactiviteit, zenuwachtigheid en stress.

op zoek naar interessante lectuur

ontdek deze boeken

X

lees boeken

boeken

Ontdek boeken over gezonde voeding, mystiek, therapieën, opvoeden, etc.

bekijk overzicht