Edelstenen - verzorging

Als je edelstenen wil dragen voor hun geneeskrachtige werking, draag ze dan niet langer dan 12 uur achter elkaar. Draag ze wel steeds op de blote huid. Stenen die je bovenop de kleding draagt beïnvloeden de omgeving en niet jou. Zo kan je ze wel dag en nacht dragen.

Geef je steen voldoende rust en de tijd om terug op te laden. Je steen 1 maal per week even reinigen onder stromend water (zonder zeep) en dan ze een nachtje opladen in het maanlicht, bij bergkristallen of hematietstenen.

Omdat het in onze huidige levenswijze en maatschappij meestal moeilijk is om 12 uur onafgebroken maanlicht te vinden, wordt aangeraden om edelstenen op te laden bij enkele bergkristallen of hematietstenen. Deze manier is zéker zo krachtig en zuiver als maanlicht. Wanneer je steen begint dof te worden of zelfs af te brokkelen, is hij dringend aan verzorging toe. Hematiet heeft de eigenschap te ontladen.

Soms is het nodig een edelsteen extra te ontladen. En dan kan je het beste je steen een nacht bij hematietstenen leggen. Om je steen dan terug op te laden leg hem een hele tijd bij bergkristallen. Draag je stenen niet onder de douche en let op met parfum, make-up, haarlak of zonnebrandolie. Stenen worden daar heel snel dof en ziek van.

Edelstenen moeten regelmatig gereinigd worden onder stromend water en opnieuw opgeladen worden. Om deze werking nog te versterken kan je de Seraphis Bey essence gebruiken om je edelstenen te reinigen. Seraphis Bey essence wordt gebruikt voor de zuivering van ruimten, chakra's, edelstenen en aura's.

Als je deze tinctuur gebruikt om je edelstenen te reinigen in plaats van stromend water, zal je een diepere reiniging van je edelstenen creëren. Als je dit combineert met het terug opladen bij bergkristallen, zal je edelsteen zéér zuiver en krachtig zijn en jouw zuivere en krachtige energie doorgeven (de specifieke trilling van de edelsteensoort wordt niet vervormt door deze reinigings - en oplaadmethode).

zin in gezonde chocolade of snacks

sla je voorraad op bij Vandeca