zoek je kleurenanalist

Tijdens een kleurenanalyse ontdek je welke kleuren je natuurlijke schoonheid naar voren brengen. Met de kleuren die in harmonie zijn met je ogen, huid en haar zie je er jonger en stralend uit. Zo krijg je meer zelfvertrouwen en een sterkere uitstraling.
 
Je wint tijd en geld bij het shoppen. Je ziet in één oogopslag waar de kleuren hangen die jou het beste staan en weet hoe je ze kan combineren. Met je kleurenpasje bij de hand horen miskopen voortaan tot het verleden. De kleuren van jouw type zijn onderling allemaal goed te combineren. Je ontwikkelt een persoonlijke kledingstijl, die voorbijgaande modetrends overstijgt. Je kan zelfbewust die stukken uit het modebeeld kiezen die passen bij jouw kleurenpalet. Je laat je minder verleiden door kortstondige modetrends die jou misschien niet flatteren.

zoekfunctie
Met de zoekfunctie hieronder vind je je analist terug per locatie, alfabetisch en per techniek.
kleurenanalist
Ben je zelf kleurenanalist en wil je hier vermeld staan, neem dan contact op. Plaatsing is uiteraard gratis. Lichaam en Geest is niet verantwoordelijk voor de professionaliteit van de vermelde analisten.

op zoek naar interessante lectuur

ontdek deze boeken

X

lees boeken

boeken

Ontdek boeken over gezonde voeding, mystiek, therapie├źn, opvoeden, etc.

bekijk overzicht