Door mijn passie voor gezonde voeding, zelfhelende technieken, universele energie en liefde startte ik met de opleiding Voeding-, Gezondheid- en Levenswijze consulent en bleef me bijscholen met o.a. een opleiding aromatherapie, Integrale yoga, Tibetaanse yoga,ea.

Vanuit mijn persoonlijke zoektocht naar zelfheling kwam ik in contact met reiki. Ik was onmiddellijk weg van de efficiënte en respectvolle manier van werken. Voor mij is dit een mooi geschenk, met reiki kan ik zowel mezelf als andere helpen.

Daarenboven ben ik van kleins af aan gepassioneerd door edelstenen, voor mij hebben ze iets magisch, dus volgde ik een cursus therapeutische hotstone massage. De openbaring kwam er toen ik de cursus aromatherapeutische edelsteenmassage volgde, een combinatie van mijn 2 passies: aroma's en mineralen.

Ik ben heel dankbaar dat dit allemaal op mijn pad gekomen is en ik dit met jullie kan delen.

 • aromayoga
 • Tibetaanse yoga
 • mindfulness
 • reiki
 • integrale yoga
 • edelsteenmassage

filosofie

 • Mijn doel is in liefde de zelfhelende energie van eenieder terug te laten stromen, via edelstenen, aromatherapie, bachbloesems, gezonde voeding, reiki, edelsteenmassage en Tibetaanse yoga. Mensen helpen op een holistische wijze hun evenwicht en harmonie terug te vinden via gezonde voeding, beweging, ontspanning, positivisme en visualisaties.

  Alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alles is energie. Energie is overal, in de kosmos, de stenen, etherische oliën, planten, dieren en in de mens.

  Als we er van uitgaan dat alles energie is en een trilling heeft, beseffen we ons dat we grotendeels onze gezondheid in eigen handen hebben. Ons fysieke lichaam is een trilling in een verdichte vorm, maar ook onze gedachten en gevoelens zijn energie; denk maar aan het effect van positief denken op het lichaam. We hebben heel veel ter beschikking om de energie op een positieve manier in ons lichaam te laten stromen.

  Ieder van ons staat in verbinding met de universele levenskracht.

Contactpersoon Leentje D'hoir

Leentje D hoir
ontdek
Yoga online

op zoek naar interessante lectuur

ontdek deze boeken

X

lees boeken

boeken

Ontdek boeken over gezonde voeding, mystiek, therapieën, opvoeden, etc.

bekijk overzicht