Wellnesscentrum Yolande Buekers

Langstraat 31, 3830 Wellen

Herbron, ontspan en kom tot rust bij Kuur-Hotel- en Wellnesscentrum Yolande Buekers.

Rustig gelegen in het hartje van Haspengouw nabij het Limburgse Wellen en al jaren gekend als een uniek en volwaardig kuuroord met 4 sterren hotel en gevarieerd wellness-aanbod. Het Kuurcentrum ligt op de plaats waar de natuurlijke bron van Wellen ontspringt. Water loopt als een blauwe draad doorheen het kuuroord. Water, krachtbron van vitaliteit en leven.

Het kuuroord is ontstaan aan de filosofie van Yolande Buekers, die al jaren gekend is om haar preventieve aanpak op basis van specifieke behandelingen, kuren, massages en relaxatie-therapieën. De sleutel van vitaliteit zit in preventie. Als we preventief de juiste stappen zetten houden we een goede balans tussen lichaam en geest. Een individuele screening vooraf zorgt voor een gerichte aanpak. Sapkuren, specifieke Yin Yang-massages, systeembehandelingen, relaxatie-sessies en seminaries. Het aanbod is compleet en allesomvattend met direct en langdurig resultaat.

Deze behandelingen vinden plaats in het veelzijdig kuuroord, in het AquaPaleis , publiek saunacomplex met badkleding, met verschillende binnen- en buitensauna's, jacuzzis en relaxbad of in de Yin Yang ligweide waar ook ruimte is om naar hartenlust te relaxen.

Hotel Gowell is een 4 sterren hotel met 9 standaard kamers en suite die uitkijken op de Yin Yang tuin.

Gezond herbronnen in Wellen is een absolute aanrader voor wie er één of meer dagen tussenuit wil, in een regio die rust en geborgenheid uitstraalt. De ideale uitvalsbasis om te ontspannen ook voor fietsers en wandelaars.

Morgen maak je vandaag bij Kuur-Hotel- en Wellnesscentrum Yolande Buekers.

  • privé parking
  • Visa, Bancontact, Mastercard, cash
  • hotel ter plaatse
  • cadeaubonnen
  • individuele lockers
  • brasserie ter plaatse

Contactpersoon Marjolee Nmeekers

ontdek
Yoga online

op zoek naar interessante lectuur

ontdek deze boeken

X

lees boeken

boeken

Ontdek boeken over gezonde voeding, mystiek, therapie├źn, opvoeden, etc.

bekijk overzicht