Ze zijn er altijd en overal: op ieder moment van elke dag, klaar om opnieuw te worden ontdekt. Het zijn die kleine alledaagse routines die u gemakkelijk over het hoofd ziet.

Rituals helpt u deze momenten bewust te beleven en herinnert u eraan om even een stapje terug te doen en ervan te genieten. Of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer met exclusieve geuren en parfums uit Azië, Rituals helpt u geluk te vinden in de kleine dingen van het leven, geïnspireerd door de eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen. Rituals wil uw leven graag verrijken met unieke signatuurgeuren die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld door de allerbeste parfumeurs ter wereld.

Bedrijfsvisie

 • morele en ethische waarden

  Bij Rituals hechten we veel waarde aan morele en ethische waarden en wij verwachten van onze externe leveranciers dat ze deze waarden respecteren. Onze leveranciers moeten aan strenge normen voldoen en we hanteren een nultolerantie met betrekking tot gedwongen arbeid en kinderarbeid. We verwachten van onze leveranciers en hun dochtermaatschappijen dat ze hun medewerkers met respect en waardigheid behandelen.

 • duurzaamheid

  Rituals streeft naar het zoveel mogelijk gebruiken van materialen die natuurlijk, recyclebaar en niet schadelijk voor het milieu zijn. Onze verpakkingen zijn recyclebaar, pvc-vrij en waar mogelijk biologisch afbreekbaar. Al het papier dat gebruikt wordt in onze tassen, verpakkingen en cadeausets is PEFC-gecertificeerd, en al het hout dat we gebruiken voor onze deksels en houders komt uit duurzaam beheerde bossen (FSC-gecertificeerd). De verpakkingen van onze hotellijn zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic. Om onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk te houden, wordt het grootst mogelijke deel van onze producten vervaardigd in Europa.

  Duurzaamheid heeft voor ons een hoge prioriteit bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Daarom hebben we refillverpakkingen geïntroduceerd voor ons groeiende assortiment bodycrèmes. Met dit eco-chique systeem genieten onze klanten van dezelfde luxe bodycrème, terwijl tegelijkertijd hun en onze CO2-voetafdruk wordt verlaagd.

  Dankzij deze refillversie stoten we op jaarbasis 70% minder CO2 uit, besparen we 65% op ons energieverbruik en verbruiken we 45% minder water. Op die manier zetten we ons voortdurend in voor de planeet en bieden we onze milieubewuste klanten een oplossing waar ze zich goed bij kunnen voelen.

 • proefdiervrij

  Wij steunen de stichting Proefdiervrij. Onze producten worden niet getest op dieren, maar worden in plaats daarvan getest door enthousiaste vrijwilligers. Wij geloven dat dierproeven niet noodzakelijk zijn om hoogwaardige en veilige producten te creëren.

laatst aangepast op 09.02.2018

openingsuren

 • openingsuren klantendienst
 • maandag tem vrijdag 09 - 20u
 • zaterdag 10 - 18u
 • zondag gesloten
advertentie
Chocolademarkt Belgiƫ

Klik op de icoontjes om meer informatie te zien. Je wordt doorverwezen in een nieuw tabblad naar de respectievelijke vestiging. Staat er een cijfer, dan zijn er meerdere faciliteiten dichtbij, dus klik erop om ze apart te zien. Links vind je een + en - om in of uit te zoomen.