Bio-Planet is een unieke supermarkt met een aanbod van 6.000 producten voor al je boodschappen. Een greep uit ons aanbod: verse biologische groenten en fruit, vlees en veggie, brood en beleg, ecologische verzorgings- en schoonmaakproducten ... Daarnaast hebben we een ruim aanbod voor mensen met intoleranties (gluten, lactose). Kortom: dé ideale winkel voor wie wil eten met smaak en tegelijk duurzaam wil winkelen.

We kiezen producten met zorg: alleen wat met respect voor mens en milieu gemaakt is, komt in onze rekken. Biolandbouw gebruikt zo puur mogelijke producten, dus geen chemische middelen of genetisch gemodificeerde organismen. Ook dierenwelzijn is belangrijk. We verkiezen zo veel mogelijk Belgische, lokale producten. Moeten ze toch van verder komen, dan worden ze – waar kan – vervoerd per boot.

Bio-Planet inspireert je met verrassende producten en heerlijke recepten. Boni Selection Bio biedt je bio voor elke dag en voor een goede prijs. Wil je iets speciaals? Onze medewerkers helpen je graag. Ook uit onze website, ons magazine en onze nieuwsbrieven put je allerlei inspiratie. Een groot deel van ons assortiment is bovendien ook in de webshop van Collect&Go beschikbaar. Winkel online en haal je bestelling af in een afhaalpunt naar keuze.

Engagement

 • een met zorg gekozen selectie

  Al onze producten zijn met zorg gekozen door onze aankopers. Elk voedingsproduct draagt een biolabel. Bovendien kiezen we zo veel mogelijk voor lokale producten. Moet een product toch van ver komen? Dan kiezen we voor invoer per boot, wat minder milieubelastend is dan bv. het vliegtuig.

 • toegankelijkheid

  Al onze winkels zijn makkelijk bereikbaar en liggen in of dichtbij centrumsteden. Reserveer je online via onze webshop bij Collect&Go, dan kan je je boodschappen afhalen op een moment en in een afhaalpunt naar keuze. Ook met onze correcte prijzen proberen we bio zo toegankelijk mogelijk te maken.

 • inspiratiebron

  In onze winkels laten we je proeven van authentieke producten en originele combinaties. Ook bij je thuis willen we je inspireren. Hier op onze website en in onze nieuwsbrieven en ons magazine ‘bewust genieten’ vind je nuttige weetjes, lekkere recepten en activiteiten die we organiseren.

 • respect voor de natuur

  We zoeken voortdurend naar milieuvriendelijke oplossingen en alternatieven in onze winkels. Zo installeren we uiterst energievriendelijke verlichting, verwarming en koelinstallaties. Voor schilderwerken gebruiken we ecologische verf. En de outfit van onze medewerkers is gemaakt van biokatoen.

laatst aangepast op 31.01.2018

openingsuren

 • hoofdkantoor telefonisch bereikbaar
 • maandag 07 - 20u
 • dinsdag 07 - 20u
 • woensdag 07 - 20u
 • donderdag 07 - 20u
 • vrijdag 07 - 21u

social

advertentie
Chocolademarkt België

Klik op de icoontjes om meer informatie te zien. Je wordt doorverwezen in een nieuw tabblad naar de respectievelijke vestiging. Staat er een cijfer, dan zijn er meerdere winkels dichtbij, dus klik erop om ze apart te zien. Links vind je een + en - om in of uit te zoomen.