Zit je in een moeilijke levensfase? Heb je langdurig en/of veelvuldig stress? Dan is het een uitstekend idee om op adem te komen en te genieten van 'tijd' en 'rust' met een behandeling of combinatie die best bij je past.

De Japanse gezichtsmassage ontspant je helemaal! Dit eventueel in combinatie met een cranio-sacraal behandeling brengt je in diepe stilte. Infraroodwarmte ontspant spieren en gewrichten, laat je helemaal tot rust komen bij een zeer aangename temperatuur. Een detox massage met aangepaste oliën drijft gifstoffen uit je lichaam, waardoor je meer energie krijgt.

Voor mensen met een beperking komen we naar de instelling of aan huis omdat verplaatsing niet mogelijk is. Zwanger of recent mama geworden? Een aangepaste massage zorgt voor een diep ontspannend gevoel. Ben je een sportieveling en wil je de spieren ontzuren? Dan is de bindweefselmassage met speciale tools (ceramic wonder) iets voor jou. Hooggevoelige kinderen, kinderen met autisme, ADHD, ... ondervinden veel baat bij regelmatig een half uurtje aangepaste massage. Ook mensen met fibromyalgie ondervinden diepe ontspanning met fibromyssage. Het regelmatig toepassen draagt bij aan een beter slaappatroon, minder pijn en meer comfort en welzijn.

Wil je gewoon even tijd voor jezelf, weg van alle drukte en stress? Geniet van rustige muziek, ontspannende geuren en de gekozen behandeling. Hoe Aromatherapie toepassen kan je hier leren via workshops en cursussen.

  • gratis parking vlakbij
  • cadeaubonnen
laatst aangepast op 06.02.2018

Contactpersoon Sonja Dupont

openingsuren

  • elke dag na afspraak
advertentie
Chocolademarkt Belgiƫ