HupHup, het voormalige EasyFit Premium, is een groep van meerdere fitnesscentra in België en Nederland. De HupHup visie: Fitness is geen doel op zich. We leven niet om te sporten maar sporten om te leven. Door alles gemakkelijker, sneller en eenvoudiger te maken, zorgen wij dat ook je fitness zult volhouden. Je goed voelen in jouw lichaam, vitaal en gezond zijn. Je hele leven lang. Bij HupHup sport je daarom met een tevredenheidsgarantie.

HupHup gebruikt zeer vooruitstrevende apparatuur. Je bouwt spieren op of verstevigt jouw lichaam met relatief weinig moeite. Geen papieren trainingsschema's, geen ingewikkelde instellingen op apparatuur: alles gaat bij HupHup eenvoudiger. Jouw begeleiders moeten hierdoor minder corrigeren en bijsturen en hebben daardoor meer tijd om je te coachen. Coachen is jou helpen jouw goede voornemens vol te houden.

  • 28 clubs in Vlaanderen
  • teveredenheidsgarantie
  • afslankwinkel

Klik op de icoontjes om meer informatie te zien. Je wordt doorverwezen in een nieuw tabblad naar de respectievelijke vestiging. Staat er een cijfer, dan zijn er meerdere faciliteiten dichtbij, dus klik erop om ze apart te zien. Links vind je een + en - om in of uit te zoomen.