De domeinnaam www.lichaamengeest.be staat te koop    » alle info

Hier moet normaal staan dat ik auteursrechten heb op alles wat er te lezen en te zien valt op deze site, maar die heb ik niet. Enerzijds omdat ik niet alles zelf geschreven of gefotografeerd heb (enkel de korte en lange teksten), maar anderzijds ook omdat ik geen rechten wil opeisen. Voor mijn part mag je alles wat op deze site staat, delen. Dus inhoud overnemen: flatterend, doe maar, vrijblijvend.
Deze website bevat geen cookies en heeft geen commerciële bedoelingen. Ik wil geen geld verdienen met anderen te helpen zichzelf terug te vinden; daarvoor zijn we zelf te kostbaar. Plaatsing van consulenten of therapeuten is volledig gratis, maar ik ben niet verantwoordelijk voor de professionaliteit van de vermelde therapeuten of consulenten. Reageren of op de hoogte blijven kan via Facebook.
 • Inspiratie
   

  Inspiratie


  De korte en lange teksten zijn uit mijn kopje ontsproten, vanuit mijn zwakte, vanuit mijn theoretische benadering van gevoelens en emotionele balans. Omdat ik het zelf o zo verdomd moeilijk heb om het in mijn leven allemaal op een rijtje te krijgen, zijn deze teksten mijn uitlaatklep, mijn therapie. Maar op ideeën zijn er geen rechten, en nog minder wanneer die ideeën anderen emotioneel vooruit kunnen helpen. Dus ik hoef geen rechten.

 • Webdesign
   

  Webdesign


  Het design van deze site is een samenraapsel van scripts die ik aangepast heb aan wat ik nodig vond om deze site zo overzichtelijk mogelijk te maken. Hard-coded, geen CMS, dus veel werk aan, maar ik heb er geen rechten op.

 • Foto
   

  Foto's en video's


  Quasi alle foto's op deze site heb ik van Google gehaald, dus ik heb er absoluut geen rechten op.
  Alle personen die in video's voorkomen, hebben dit met hun expliciete toestemming gedaan, wetende dat alles opgenomen werd en dat dit online geplaatst zou worden. Net als hen hoef ik er geen rechten op.

 • Teksten
   

  Teksten


  Het merendeel van de teksten (niet de korte en lange teksten) zijn samenraapsels van andere sites, dus ook daar heb ik geen rechten op.

 • Dromen
   

  Dromen


  De uitleg van de dromen is volledig van de hand van Yvonne Pecht, met een oprechte dank voor haar toestemming. Zij behoudt volledig de rechten op die inhoud, dus contacteer haar voor meer informatie.

 •  

  Informatie


  Heb je ergens een vraag over, aarzel dan niet contact op te nemen via Facebook. Samen komen we er wel. De site wordt regelmatig aangepast (zeker maandelijks), afhangend van mijn inspiratie.

naar boven